• head_banner_01
  • head_banner_02

Zhengzhou Hangtian Gaosiga 6 Tiʻetiʻe Faʻafiafiaga Faʻafiafiaga Park

Zhengzhou Hangtian Faʻafiafiaga Meafaigaluega Oloa Gaosi Co. Ltd., gaosia maualuga-lelei mea faʻafiafiaga mea faigaluega, aofia ai 6 masani tiʻetiʻega paka tiʻetiʻega.

News pictures1

● Faasee uila

Ole faasee ole nofoaafi e tele-ole tiʻetiʻega fiafia, lea e masani ai ile tele o paka autu, malae taalo paka ma malae taalo ma isi A o tamoʻe, malifa suiga ma le saoasaoa maualuga ole roller coaster faʻafiafiaga tietie auala e masani lava ona aumaia le faʻamoemoe faʻaosofia ma faʻavaomalo aafiaga mo tagata matutua .

News pictures2

● Faʻapaʻu Tower

A e nofo i totonu o le nofoa ave vaʻalele o se mataua tiʻetiʻega tiʻetiʻega tietie, lau malaga malaga o le a amata. O tagata tiʻetiʻe o le a tulaʻi i le pito i luga o mea faʻafiafiaga, masalo o le 60m le maualuga, ona le amanaʻia ai lea o le vaaiga i le park park poʻo le park karnival, ae le o toe umi, e mafai ona e lagonaina le faʻafiafiaina o le paʻu fua.

News pictures3

● Ferris Wheel

Ferris uili o se sili tiʻetiʻega ma tiʻetiʻega aiga faʻafiafiaga, Hangtian faʻafiafiaga fale gaosi Ferris uili e amata mai 22 mita i le 120 mita, e mafai ona nofo ai i luga i le 48 tagata le itiiti ifo. Ae maise lava, o moli uila a le uili a Ferris o le a ki i musika i le po, e aumaia ia te oe le mafanafana siʻosiʻomaga.

News pictures4

● Carousel

O le carousel e talafeagai mo uo o soʻo se tausaga ma auai i tiʻetiʻega faʻafiafiaga a le aiga. E tele ituaiga o carousel matou te faia mo oe e te filifilia. Mo se faʻataʻitaʻiga: carousel e pei o manu, carousel o le sami ma carousel e faʻapipiʻi faʻalua etc.

News pictures5

● lele UFO

Flying UFO e mafai foi ona taʻua o le Flying Disco, o se tiʻetiʻega tele faʻafiafiaga masani, e masani ona maua i malaetaʻalo, paka taʻavale ma paka autu, ma isi Flying UFO na faia e tagata gaosi o Hangtian e teuteuina i le olaola o le phoenix, o le a avea ma au filifiliga muamua .

News pictures6

● Nofoa lele

Cockpits o le lele nofoa faʻafiafiaga tiʻetiʻe taofia mai se maualuga, faʻasolosolo, ma slanting 'olo. O tagata tiʻetiʻe o le a faʻasolosolo foʻi i se faʻataamilosaga a o amata ona tulaʻi le 'olo. A o e malaga i luga o le ea fesuiaʻiga, oe o le a lele ma fufui faʻatasi ai ma le tele faʻafiafiaga tietie ulu o tilting.

 Zhengzhou Hangtian Amusement Equipment Manufacturing Co. Ltd., e i ai le 20 tausaga le gaosiga o masini, o se tasi lea o fale tele tele i Zhengzhou mo tiʻetiʻega faʻafiafiaga.

Faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou:

Tel: +8618037792685 
Whatsapp: +8618037792685


Taimi Post: Jun-29-2020